“Eljött a “nagy nap” az esemény, amire oly régen készültök, és körülöttetek azok, akikkel ezt a szép napot közösen élitek át!”

Üdvözlünk…

A Lagzi DJ’s formációt azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy a zeneiparban eltöltött több mint két évtizedes múltunk és lemezlovas tevékenységünk során megszerzett tapasztalatainkkal a házasulandó párok számára emlékezetessé varázsoljuk ezt a megismételhetetlen napot.

Minden eseményen ketten!

Duónkat két lemezlovas, Majsa Tibor (alias smarthouse vagy Declan), valamint Juhász Gábor (alias G.Shepherd) alkotja.

Mindketten a DJ Szövetség – Magyar Lemezlovas Egyesület tagjai vagyunk, munkánkat a Szövetség ajánlásával végezzük. Rendelkezünk a tevékenység minden törvényi feltételével, így a MAHASZ és az Artisjus engedélyével. A szolgáltatást céges formában végezzük, így természetesen számlaképesek vagyunk. Partnereinkkel valamennyi esetben szerződést kötünk.

Megszámlálhatatlan referencia

Referenciáink között fél-száznál is több fergeteges hangulatú esküvői bulit tudunk felsorakoztatni, a fővárostól Debrecenig, Miskolctól Pécsig, a Gellért Szálló panorámatermétől, balatoni exkluzív szállodákon át egészen a hagyományos falusi lakodalmakig. De olyan különleges helyszínen is tartottunk már lagzit, mint a Pilis egyik erdei tisztása. A mindenkori cél, hogy az ifjú pár és a násznép a lehető legjobban érezze magát!

Minden igényt kielégítő repertoár

Zenei kínálatunk minden esetben előzetes egyeztetés után, a megrendelő igényeit maximálisan szem előtt tartva alakítjuk ki. A lakodalom egyes szegmenseit mindig az oda passzoló zenével festjük alá, folyamatosan a vacsorától a nyitótáncon át az igazi közös buliig. Repertoárunk a retrótól a modern stílusokig, a lounge-tól egészen a hagyományos mulatós zenéig terjed, így minden igényt és korosztályt ki tudunk elégíteni.

Az eseménynek megfelelő technikai háttér

A Lagzi DJ’s teljes körű szolgáltatást biztosít: komplett hangtechnikával (RCF aktív hangfalak, Pioneer CD-játszók és keverőpult, laptopok, kontrollerek, vezetékes és vezeték nélküli mikrofonok) biztosítják a technikai alapot. Emellett külön díjazás nélkül fénytechnikát is biztosítunk a hangulat fokozására.

Egy kis olvasnivaló, hogy könnyebb legyegyen a döntés: http://djszovetseg.hu/eskuvoi-dj