Blog post

SWEET WEDDING

SWEET WEDDING

Gyere el a Sweet Wedding esküvői kiállításra és szervezd meg 1 nap alatt az esküvőd!

Ha szeretnéd 1 nap alatt megtalálni azokat a szolgáltatókat, akik segítenek tökéletessé varázsolni a Nagy Napod, akkor itt a helyed! Barátságos és átlátható méretű kiállítással várunk, ahol közel 80 kiállító verseng azért, hogy neked a legjobbat nyújthassa.

A belépés ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött, ráadásul ezen a napon még a tenerifei nászutatokat is megnyerheted!

Ugye te sem akarsz a Nagy Nap előtt rádöbbenni, hogy rosszul döntöttél?

Ha nem szeretnél kókler szolgáltatókba belefutni, esetleg túl későn észbe kapni, hogy valamit elfelejtettél, akkor a mi esküvői kiállításunk neked szól!

Már 8 éve szervezünk esküvői kiállításokat, és jól tudjuk, hogy milyen emberfeletti munka és mennyi szervezés van a számodra tökéletes esküvőben. Ezt azonban nem könnyű egyedül megoldani, pláne akkor, ha még számodra sem mindig egyértelmű, mi mindent kell megszervezni és pontosítani.

A mi esküvői kiállításunkon olyan szolgáltatókkal és kiállítókkal találkozhatsz, akik garantáltan kiváló munkát végeznek, pozitív visszajelzéseket kapnak, így neked is segítenek eligazodni az esküvőszervezés útvesztőjében. Tanácsaikkal és szolgáltatásaikkal megkönnyítik a szervezést, hogy a Nagy Napod valóban emlékezetes és tökéletes lehessen!

A hab a tortán:
400,000 Ft értékű nászút vouchert nyerhettek a varázslatos Tenerifére!

Ha regisztrálsz és eljössz az eseményre, megnyerheted a 400,000 Ft értékű tenerifei nászutat a Holiday In Tenerife (holidayintenerife.eu) felajánlásával!

Bővebb információk a SWEET WEDDING Kiállítás hivatalos oldalán: https://sweetweddingkiallitas.hu/

Kapcsolódó bejegyzések